Καλώς ορίσατε στο ιστολόγιό μας!
Από εδώ θα μπορείτε να μοιράζεστε τις εμπειρίες μας από το εργαστήριο και να παρακολουθείτε την εξέλιξή του.
Θα αναρτώνται κείμενα, εικόνες και βίντεο, τόσο από τη διαδικασία, όσο και τα ίδια τα αποτελέσματά της.

Μπορείτε επίσης κι εσείς να στέλνετε μηνύματα, σχόλια, εντυπώσεις, και παρατηρήσεις ώστε να μας βοηθήσετε με τη γνώμη και τη φαντασία σας.

Η ομάδα εργασίας: Κατερίνα Βιδάλη, Νίκος Γκρέζιος, Γιώργος Γκρέζιος, Κωνσταντίνος Καββάδας, Αντώνης Κορδάτος, Παντελής Κοταρίδης, Γιώργος Κοταρίδης, Θανάσης Μακρής, Γιάννος Μαρκόπουλος, Πέτρος Μαρκόπουλος, Ναταλία Παπαδημητρίου, Αθηνά Σκούρτη, Ιωάννα Ψωμάκα.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ! στο YOUTUBE


Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Camera Zizanio 2011

Camera Zizanio 2011

Αγαπητοί φίλοι,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η ταινία «Μήλα Στο Μέλλον», αποτέλεσμα του περυσινού Εργαστηρίου Φωτογραφικής Εμψύχωσης (animation) που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων, θα συμμετάσχει εκπροσωπώντας το σχολείο μας στη φετινή 11η Camera Zizanio, Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας, που θα λάβει χώρα στον Πύργο Ηλείας, 2-10 Δεκεμβρίου 2011.

H Camera Zizanio είναι μια κορυφαία πολιτιστική δράση που οργανώνει το ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Φέρνει κοντά εκατοντάδες παιδιά από όλη την Ευρώπη που ασχολούνται με οποιοδήποτε είδος οπτικοακουστικής δημιουργίας, είτε μέσω του σχολείου τους, είτε άλλου φορέα, είτε από μόνα τους. Προβάλλονται οι ταινίες τους, συζητάνε, γίνονται εργαστήρια, εκθέσεις, σεμινάρια, εκδίδεται ημερήσια εφημερίδα του φεστιβάλ από τα ίδια τα παιδιά και άλλα πολλά και ωραία.

Το ελληνικό τμήμα της συνάντησης (οι ταινίες που προέρχονται από ομάδες παιδιών από την Ελλάδα) θα προβληθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Δεκέμβρη.

To φεστιβάλ είναι και διαγωνιστικό. Η ταινία μας, με αγγλικούς υπότιτλους, θα συμμετέχει και στο διεθνές τμήμα.

Η ομάδα του εργαστηρίου (παιδιά και γονείς) πρόκειται να υποστηρίξουμε την συμμετοχή μας με επιτόπου παρουσία - διήμερη εκδρομή στον Πύργο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση, το φεστιβάλ κλπ μπορείτε να διαβάσετε στις ιστοσελίδες:
http://camerazizanio.net/
http://olympiafestival.wordpress.com


για την ομάδα του εργαστηρίου,
Στάθης Μαρκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου